Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Cadrul si conditiile de utilizare.

www.imogrup.ro este pagina web oficiala a GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE. Acest site a fost dezvoltat de GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE pentru a constitui o sursa generala de informare pentru publicul larg. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii. 

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE si sunt proprietatea exclusiva a acestuia.  Intregul continut al site-ului GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este detinut si intretinut de catre GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, apartin GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE.

GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Persoanelor care utilizeaza prezentul site le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site, fara acordul scris prealabil din partea GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE. Descarcarea sau copierea, prin alte metode a materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari / copieri licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE, si pot fi utilizate de catre acesta in orice scop (in limitele legii) si putand fi dezvaluite de catre grup discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul utilizarii site-urilor web. 

GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE depune toate diligentele pentru a prezenta, in mod cat mai exact si concis, toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu este si nu va fi legal responsabil, in nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Nu constituie oferte.

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a angaja utilizatorii in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul creditarii, juridic sau in oricare alt domeniu. Datele care se regasesc pe acest site sunt prezentate numai in scop informativ.
 
Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele sau serviciile prezentate, este important sa contactati un consultant IMO, care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs. 

Utilizatorii care doresc achizitionarea unui produs sau serviciu dintre cele prezentate pe pagina web a GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE sunt rugate sa se adreseze oriecareia dintre unitatile teritoriale ale grupului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului vizat, cat si asupra conditiilor contractuale si costurilor aferente. 

Responsabilitati.

In nici o imprejurare, GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorilor sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

Aspecte juridice.

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificati oricand de catre GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE, fara o notificare prealabila. De aceea, utilizatorii sunt de acord sa reciteasca aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. repetat sau utilizarea repetata a acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari. GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute de la utilizatori in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul unilateral si neechivoc ca GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Link-uri catre alte site-uri.

GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site-ul sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site. GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor. 

Lipsa de garantie.

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate. GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site. 

Protectia datelor.

Păstrarea confidenţialităţii datelor personale ale clienţilor noştri este foarte importantă pentru GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE, constituind şi o dovadă de apreciere a încrederii pe care utilizatorii ne-o acorda, devenind clienţii noştri. Pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor cu produse şi servicii specifice şi inovatoare, trebuie să înregistrăm, păstrăm şi să utilizăm anumite informaţii personale despre clienţii noştri. Cu toate acestea, GRUPUL FINANCIAR IMOFINANCE va trata informaţiile personale pe care utilizatorii le furnizeaza cu maximă grijă şi respect, în concordanţă cu principiile prezentate mai sus.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, societatiile Grupului financiar IMOFINANCE : SC IMOCREDIT IFN SA, SC IMOINVEST SA si SC IMOFINANCE SA au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este desfasurarea urmatoarelor activitati: initierea sau derularea unei relatii contractuale cu dvs; evaluarea exigibilitatii dvs pentru obtinerea unui produs oferit de noi; reclama, marketing si publicitate pentru serviciile si / sau produsele oferite de noi. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru desfasurarea activitatilor mentionate mai sus conform procedurilor si derularii acestora in conditii de siguranta. Refuzul dvs. ne pune in imposibilitatea sa va oferim serviciile / produsele respective, acestea nemaiputand sa fie oferite in absenta datelor cu caracter personal necesare. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari : persoana vizata, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 3, cam. 113, jud. Cluj. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Observaţie: *orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Societatile GRUPULUI FINANCIAR IMOFINANCE sunt inregistrate la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal astfel:
IMOFINANCE SA cu numărul 18382;
IMOINVEST SA cu numărul 18350;
IMOCREDIT IFN SA cu numărul 18750.