Sibiu, 18 octombrie 2007 – Dotari de pana in 4000 EUR, incluse in pretul apartamentelor IMOINVEST din Sibiu

Grupul Financiar Imofinance, prin societatile sale: IMOINVEST SA, IMOCREDIT IFN SA si IMOLEASING IFN SA, in parteneriat cu CENTRUL COMERCIAL AMBIENT din Sibiu, desfasoara in perioada 22 octombrie 2007 – 21 ianuarie 2008 promotia intitulata “Cel mai scurt drum catre locuinta de vis!”.

Promotia se adreseaza tuturor persoanelor fizice / juridice care achizitioneaza apartamente din cadrul Ansamblului Rezidential Dumbrava din Sibiu, beneficiind de credite ipotecare de la IMOCREDIT IFN SA sau finantari in sistem de leasing imobiliar de la IMOLEASING IFN SA.

“Preocuparea ce o avem fata de confortul cumparatorilor apartamentelor noastre se manifesta acum nu numai prin calitatea locuintelor pe care le oferim ci si prin avantaje concrete si masurabile, transpuse in produse cu utilitate diversa, absolut necesare in dotarea unei locuinte de vis”, a declarat Mona Tobias, Director General IMOINVEST SA.

Prin parteneriatul cu magazinul Ambient din Sibiu, IMOINVEST SA ofera cumparatorilor apartamentelor din Ansamblul Rezidential Dumbrava, dotari multiple, la alegere, in valori cuprinse intre 1000 si 4000 EUR, depinzand de tipul locuintei achizitionate de acestia.

Ansamblul Rezidential Dumbrava, situat pe Intrarea Siretului, in Sibiu, inglobeaza 7 imobile cu 160 de apartamente, cu 1 sau 2 camere si suprafete construite intre 58 si 82 mp, intr-un ambient ce include locuri de parcare, loc de joaca pentru copii si spatii verzi.

Detalii despre regulamentul promotiei “Cel mai scurt drum catre locuinta de vis” se gasesc pe site-ul www.imogrup.ro , la sediul Grupului Financiar IMOFINANCE din Sibiu, str. Mitropoliei, nr. 16, tel: 0269-217934 sau in CENTRUL COMERCIAL AMBIENT din aceeasi localitate, soseaua Alba Iulia, nr. 100.