Cluj-Napoca, 31 octombrie 2012 - Training gratuit şi finanţare pentru antreprenorii clujeni din domeniul „e-business”

Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile (CPADDD), din cadrul Universităţii Tehnice Cluj Napoca, în parteneriat cu Grupul Financiar IMOFINANCE, lansează în luna noiembrie 2012 proiectul intitulat „Parteneriat pentru e - succes!”, în cadrul programulului postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă: "Iniţierea şi dezvoltarea unui e-business în domeniul dezvoltării durabile”.

Proiectul se adresează tuturor antreprenorilor clujeni dornici să-şi formeze competenţele şi deprinderile necesare pentru a opera în tumultosul mediu al afacerilor online. Antreprenorii înscrişi în proiectul menţionat vor beneficia de o serie întreagă de cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului online, cu un caracter practic extrem de pronunţat, asigurat de prezenţa în rândul trainerilor a unor specialişti de marcă în afacerile de tip e-business.

La finalul cursurilor, participanţii vor dobândi un certificat de absolvire emis de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, dar şi posibilitatea de a beneficia, în condiţii preferenţiale, de un credit de tip „start-up”, oferit de către IMOCREDIT IFN SA, societate membră a Grupului Financiar IMOFINANCE.

„Revoluţia tehnică cu care întreg mapamondul s-a confruntat în ultimii ani face ca numărul afacerilor de succes clădite în mediul online să fie în continuă creştere. Credem deci că a venit timpul ca şi antreprenorii clujeni, într-un număr mult mai mare decât au făcut-o până acum, să identifice oportunităti de e-business şi să îndrăznească a investi în valorificarea lor. Ca atare, ne dorim să venim în sprijinul celor care prezintă iniţiative viabile în mediul e-business, oferindu-le (împreună cu partenerii noştri) deopotrivă <> şi finanţare”, a precizat domnul dr. ing. ec. Mihai Talpoş, Directorul Executiv al Grupului Financiar IMOFINANCE.

Tematicile care vor fi incluse în planul de învăţământ al programului "Iniţierea şi dezvoltarea unui e-business în domeniul dezvoltării durabile” acoperă o arie destul de vastă a problematicilor pe care afacerile de tip e-business le ridică, începând de la noţiunile de bază din domeniul tehnologiilor de profil şi terminând cu proiectarea efectivă a unei afaceri de e-business sau comunicarea de marketing şi afaceri, în mediul virtual.

Antreprenorii interesaţi se pot înscrie pentru participarea la cursurile mai sus mentionate direct la sediul CPADDD, Bd. Muncii 103-105, sala M11b, tel/fax: 0264-202793, e-mail: cpaddd@gmail.com (persoană de contact: Drăgan Camelia) sau prin intermediul secretariatului Grupului Financiar IMOFINANCE, Bd. Horea 3 / 113, tel/fax: 0264-595675, e-mail: office@imogrup.ro (persoană de contact: Simona Lucineti).