Cluj-Napoca, 25 august 2008 – IMOINVEST SA lanseaza campania promotionala “CASA+MASINA”

IMOINVEST SA, societatea de dezvoltari imobiliare membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea, in colaborare cu IMOLEASING IFN SA, campania intitulata “CASA+MASINA”, la ea urmand sa participe clientii IMOINVEST SA (persoane fizice / persoane juridice) care cumpara, in perioada 25 august – 25 decembrie 2008, unul dintre apartamentele dezvoltate de catre organizator in cadrul ansamblului rezidential “IMO CONFORT” din Floresti, jud. Cluj.

Obiectivul campaniei “Casa + Masina” este acela de a oferi clientilor interesati un motiv in plus pentru achizitionarea unui apartament din ansamblul rezidential “IMO CONFORT”, dezvoltat de companie in localitatea Floresti, judetul Cluj, prin completarea ofertei imobiliare cu o serie de facilitati transpuse in final intr-un grad de confort unic (locuinta moderna, intr-o locatie scutita de agitatia urbana + mijloc de transport pentru intreaga familie). Astfel, beneficiarilor campaniei li se va oferi sansa de a achizitiona, in sistem leasing, prin IMOLEASING SA, un automobil DACIA LOGAN. Promotia vizeaza reducerea efortului financiar presupus de achizitia unui autoturism prin: avans zero, 12 luni de gratie (perioada in care rata si dobanda pentru automobil vor fi suportate de IMOINVEST SA), precum si comisioane considerabil reduse.

Alaturi de facilitatile mai sus mentionate, contribuie la asigurarea unicitatii Ansamblului Rezidential “IMO CONFORT” in randul proiectelor imobiliare din Floresti si caracteristicile sale deosebite, ce tin de: generozitatea spatiilor interioare, de parcare si verzi; buna executie a lucrarilor si instalatiile de ultima generatie, proiectate in centre specializate din Franta. La toate acestea se adauga si multiplele variante de finantare, moderne si flexibile, adaptate posibilitatilor financiare ale fiecarui client, prin societile din grup: IMOCREDIT IFN SA si respectiv IMOLEASING IFN SA.

„In contextul dat, un apartament in acest ansamblu reprezinta nu doar o investitie imobiliara de succes, ci si o locuinta construita pentru a satisface cerintele tuturor clientilor, fie ei cat de pretentiosi”, considera domnul Iosif Pop, Presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.

Regulamentul de desfasurare al campaniei promotionale este publicat pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.com) si va fi disponibil (la cerere) la sediul IMOINVEST SA din Cluj-Napoca.