Cluj-Napoca, 19 august 2008 – IMOINVEST SA lanseaza campania promotionala “Locuinte pentru prieteni”

IMOINVEST SA, societatea de dezvoltari imobiliare membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea campania intitulata “Locuinte pentru prieteni”, la ea urmand sa participe toti clientii IMOINVEST SA (persoane fizice / persoane juridice) care cumpara, in perioada 20 august - 20 decembrie 2008, unul sau mai multe dintre apartamentele dezvoltate de catre organizator in cadrul ansamblurilor rezidentiale “Dumbrava” din municipiul Sibiu sau “IMO CONFORT” din Floresti, jud. Cluj.

“Prin aceasta campanie incercam sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a trai si socializa intre prieteni, transmitandu-le, intr-un mod simplu si concret, cat mai multe dintre beneficiile unice oferite de o locuinta IMO. Denumirea campaniei „Locuinte pentru prieteni” readuce in prim plan conceptul care sta la baza intregii activitati a IMOINVEST SA, aceea de a edifica locuinte de o calitate deosebita, construite ca pentru prieteni” a afirmat domnul Iosif Pop, presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.

Ideea campaniei este aceea de a stimula grupuri de prieteni in schimbarea confortului locativ, prin achizitia de apartamente intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale pe care IMOINVEST SA le promoveaza in momentul de fata pe piata. In acest context, fiecare client cumparator care va face ca un prieten sa-i devina vecin intr-unul dintre ansamblurile IMO va beneficia de o reducere a pretului de achizitie a apartamentului cumparat. In baza recomandarii clientului IMO existent, prietenii acestuia vor putea beneficia si ei de reduceri la achizitia de apartamente.

“Sentimentul de “acasa” va fi creat in randul clientilor IMOINVEST SA nu numai prin locuinte de un confort deosebit ci prin prezenta alaturi a celor cu care te simti bine”, a completat domnul Iosif Pop.

Promotia va fi comunicata publicului larg prin intermediul fortei de vanzare proprii, a unei campanii pe Internet, precum si prin intermediul materialelor de comunicare afisate la punctele de lucru IMOINVEST din Cluj-Napoca si Sibiu.

Regulamentul de desfasurare al campaniei promotionale va fi publicat pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.com) si va fi disponibil la cerere in punctele de lucru IMOINVEST SA din tara.