Cluj-Napoca, 17 noiembrie 2009 - Servicii de comunicatii Romtelecom in apartamentele IMOINVEST

SC IMOINVEST SA, societate de dezvoltari imobiliare, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, impreuna cu operatorul de comunicatii Romtelecom, au finalizat luna aceasta lucrarile de implementare a solutiilor de comunicatii si televiziune din cadrul Ansamblului Rezidential IMO Confort.

Ansamblul Rezidential IMO Confort, situat in comuna Floresti, str. Muzeul Apei, inglobeaza 3 imobile cu 18 apartamente, cu 3 sau 4 camere si suprafete construite intre 86 si 127 mp, intr-un ambient ce include locuri de parcare, garaje subterane si spatii verzi.

Incepand de luna aceasta, Ansamblul Rezidential IMO Confort beneficiaza si de solutii de comunicatii de calitate, care includ televiziune digitala, servicii de voce, internet si date furnizate de Romtelecom.

„Pentru a folosi cat mai bine potentialul de dezvoltare oferit de noile zone de locuit, Romtelecom colaboreaza cu firmele care administreaza proiecte imobiliare noi. Cei care aleg sa locuiasca sau sa lucreze in astfel de zone noi cauta confort, calitate si servicii pe masura. Iar Romtelecom este un furnizor care se ridica la inaltimea asteptarilor clientilor sai,” a declarat Marius Cirebea, director divizia operatiuni Transilvania, Romtelecom.

„Parteneriatul cu Romtelecom ne permite sa oferim clientilor nostri, cumparatori ai apartamentelor din cadrul Ansamblului Rezidential IMO Confort, pe langa instalatii de ultima generatie si calitate deosebita a lucrarilor, confortul utilizarii celor mai noi tehnologii de comunicatie”, declara d-l Mihai Talpos, Director Executiv al Grupului Financiar IMOFINANCE.