Acces utilizatori

Infoline IMOCREDIT IFN SA
+4 0264 595 675
Vrei sa fii partener IMO?
Indici de referinta
IRCC1.67
ROBOR 3M1.62
ROBOR 6M1.69
EURIBOR 3M-0.545
EURIBOR 6M-0.518

Cluj - Napoca, 16.05.2015 - Imocredit IFN S.A isi concentreaza atentia exclusiv spre respectarea angajamentelor asumate fata de investitori

Finalizarea procesului de emitere de obligatiuni reprezintă pentru noi un prim succes, esenţial pentru noua etapa in care a intrat compania.

Parteneriatul cu investitorii nostrii ne va oferi posibilitatea de a creste pe o piaţă aflată în relansare - aceea a creditarii - precum şi de a ne diversifica gama de produse.

Experienta noastra de peste 11 ani in domeniul creditarii dovedeste o abordare precauta, diversificata si flexibila a pietei.

Suntem interesati cu precadere de dezvoltarea domeniului de real- estate, a sectorului medical si a celui agro. Nu pornim cu prejudecati referitoare la niciun sector de business.

Ne concentram intreaga atentie exclusiv spre respectarea angajamentelor asumate fata de investitorii nostri, fiind in stadiul de a dovedi celor care au crezut in noi ca ne vom realiza obiectivele asumate, acţionând cu încredere, deschidere şi eficienţă.