Cluj-Napoca, 11 septembrie 2007 - Grupul Financiar IMOFINANCE – 4 ani de activitate

Cluj-Napoca, 11 septembrie 2007 – luna septembrie inseamna pentru Grupul Financiar IMOFINANCE un moment aniversar.

Infiintat in luna septembrie a anului 2003, Grupul Financiar IMOFINANCE combina intr-un mod inedit ofertele de investitii imobiliare cu solutii de creditare / finantare atractive, in scopul satisfacerii depline a cerintelor manifestate de catre clienti.

“Momentele aniversare sunt pentru noi si momente de bilant”, a declarat domnul Iosif Pop, Presedinte al Grupului Financiar IMOFINANCE. “La implinirea a 4 ani de activitate, consider ca rezultatele obtinute sunt considerabile. Pe tot parcursul acestei perioade, activele totale ale grupului au crescut exponential, ajungand in momentul de fata sa depaseasca valoarea de 151 milioane RON, de 14 ori mai mult decat cele de la finele anului 2003”, a mai spus domnul Iosif Pop.

Cu un capital social varsat si rezerve aferente insumand 72 milioane RON, Grupul Financiar IMOFINANCE a reusit sa obtina in primele 8 luni din anul in curs profituri brute de 5 milioane RON, ceea ce reprezinta o crestere de peste 4 ori, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.

Alte repere importante ale evolutiei Grupului Financiar IMOFINANCE tin de cresterile inregistrate la capitolul venituri totale, care depasesc in acest moment valoarea de 11,6 milioane RON, fiind si acestea de peste 4 ori mai mari decat anul precedent.

In cadrul portofoliului de produse al grupului, creditele ipotecare si investitiile imobiliare detin ponderea cea mai mare, reprezentând aproximativ 98,6% din totalul produselor vandute la nivel de grup, în creştere cu 65% faţă de realizările din primul semestru al anului 2006.

“Ne asteptam la o crestere importanta a interesului publicului larg fata de produsele si serviciile grupului nostru, momentul aniversarii celor 4 ani de activitate constituind si prilejul de a lansa pe piata o serie de produse si pachete noi de produse si servicii financiare, dintre care mentionam: pachetul Solutia imobiliara la cheie, Creditul confort cu dobanda de 5,9%/an si pachetul Creditat integral la noi”, a mai punctat domnul Iosif Pop.

Evolutii notabile s-au inregistrat si in ceea ce priveste reteaua teritoriala a Grupului Financiar IMOFINANCE, aceasta incluzand acum puncte de lucru in centre urbane importante din Romania (Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Targu-Mures si Baia Mare), numarul de unitati teritoriale si personalul angajat crescand cu 200% fata de anul 2006.

Pentru perioada ramasa din acest an, obiectivele Grupului Financiar IMOFINANCE se axeaza pe doua coordonate principale: - cresterea exponentiala a numarul de clienti, in special in zona persoanelor fizice , a companiilor mici si mijlocii, prin promovarea intensa a ofertei de credite ipotecare, leasing imobiliar, microcredite, completata cu imobile “la cheie” si facilitati complementare de finantare dar si dezvoltarea adecvata a sistemelor informatice şi de back office, la nivelul intregului grup, ca premisa esentiala a dezvoltarilor viitoare.