Cluj-Napoca, 1 iulie 2009 – IMOINVEST SA lanseaza campania Noi vindem “Prima casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea campania intitulata Noi vindem “Prima casa”, la ea putand sa participe toti clientii care vor sa achizitioneze, in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2009, unul dintre apartamentele din cadrul ansamblului rezidential Dumbrava din Sibiu.

Obiectivul campaniei Noi vindem “Prima casa” este acela de a permite clientilor aflati la prima achizitie de imobil, sa fructifice oportunitatea oferita de programul guvernamental ,,Prima casa”. Astfel, beneficiarilor campaniei li se va oferi sansa de a achizitiona un apartament prin achitarea unui avans de doar 5% din valoare apartamentului, la semnarea antecontractului de vanzare- cumparare.

,,Guvernul a creat o ocazie speciala pentru cumpararea unei locuinte confortabile de catre cei care nu o detin inca in proprietate, asa ca este momentul de profitat acum, cand in piata sunt si oferte la preturi avantajoase, ca cea de la ansamblul rezidential Dumbrava din Sibiu” a afirmat d-ul Iosif Pop, Presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.

Prin anvergura, complexitatea si calitatea lucrarilor incorporate, Ansamblul Rezidential „Dumbrava" isi asigura unicitatea in randul proiectelor imobiliare sibiene. Adresabilitatea ansamblului este de asemenea una deosebita, apartamentele fiind de 1 si 2 camere, ambele la preturi avantajoase.

In contextul programului „Prima Casa”, IMOINVEST SA isi propune sa ofere celor interesati nu numai apartamente de o calitate deosebita ci si facilitati suplimentare precum consultanta gratuita in intocmirea dosarului de credit.

Regulamentul de desfasurare al campaniei Noi vindem “Prima casa” va fi publicat pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.ro) si va fi disponibil (la cerere) in punctele de lucru IMOINVEST SA din tara.