Cluj - Napoca, 05.05.2015 - Imocredit IFN SA a încheiat cu succes subscrierea emisiunii de obligaţiuni corporative în lei

Mulţumim investitorilor pentru încrederea acordată planurilor Imocredit IFN S.A.

Emisiunea de obligaţiuni a fost un succes, cu subscriere conform aşteptărilor. Prin oferta primară de vânzare de obligaţiuni, compania a vizat un grad de subscriere de 75%.

Suma astfel obţinută va întări baza de capital de lucru a companiei, prin diversificarea resurselor disponibile pentru susţinerea dezvoltării viitoare.

Emisiunea de obligaţiuni corporative în lei este prima realizată de Imocredit IFN S.A., fiind aprobată in cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, în luna decembrie 2014, ca parte a unui program mai amplu de diversificare a surselor de finanţare.

Emisiunea de obligaţiuni lansată a fost deschisă spre subscriere doar investitorilor calificaţi. Oferta Imocredit IFN S.A. se referă la obligaţiuni convertibile, garantate si nominative, emise in anul 2015, cu scadenţa în 2022. Compania garantează plata integrală a principalului şi a dobânzilor cu creanţele pe care le are de încasat de la clienţii săi. Dobânda obligatiunilor Imocredit este ROBOR la şase luni + 3,00 puncte procentuale. În ceea ce priveşte plata dobânzii aferente, aceasta se va realiza semestrial - începând cu 15 iulie a.c.

Obligaţiunile emise de Imocredit IFN S.A. vor putea fi tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Intermediarul emisiunii a fost BT Securities S.A.