Cluj-Napoca, 02 august 2012 - Se dă startul campaniei ”Apartament şi vacanţă de vis cu IMOINVEST SA”

IMOINVEST SA, societate specializată în dezvoltări imobiliare, membră a Grupului Financiar IMOFINANCE, împreună cu agenţia sibiană de turism Vacanţă de Vis, lansează zilele acestea campania intitulată ”Apartament şi vacanţă de vis cu IMOINVEST SA”.

Campania ”Apartament şi vacanţă de vis cu IMOINVEST SA” se adresează tuturor clienţilor IMOINVEST SA, persoane fizice, rezidente în România sau străinatate, care achiziţionează în perioada 01 august – 30 septembrie 2012, unul sau mai multe dintre apartamentele dezvoltate de către IMOINVEST SA în cadrul Ansamblului Rezidenţial “Dumbrava” din municipiul Sibiu.

„Prin locaţia, formatul apartamentelor şi calitatea lucrărilor încorporate, Ansamblul Rezidenţial „Dumbrava" din Sibiu poate răspunde la modul optim cerinţelor locative manifestate de către clienţi. Apartamentele de 1 şi 2 camere dispun de spaţii generoase, cuprinse între 44.4 şi 61.7 mp, balcon, loc de parcare, spaţii verzi, punct gospodăresc etc. Dacă la toate acestea adaugăm şi o vacanţă de vis, obţinem reţeta unei veri cu adevărat memorabile!” a declarat doamna Cornelia Boancă, director general IMOINVEST SA.

In calitatea sa de membră a Grupului Financiar IMOFINANCE, IMOINVEST SA a reusit să se afirme, în decursul anilor, ca o companie serioasă de investiţii imobiliare, prin prisma proiectelor imobiliare ce au fost dezvoltate în România dar şi prin prisma inovatoarelor parteneriate pe care obisnuieşte să le iniţieze cu scopul de a oferi satisfacţii depline clienţilor săi.

“Dăm clientului posibilitatea de a-şi alege singur : destinaţia (într-una dintre renumitele staţiuni greceşti) , confortul şi distracţia, în funcţie de bugetul alocat. Consultanţa turistică acordată pentru alegerea celui mai potrivit program pentru client este asigurată gratuit de către specialştii agenţiei noastre”, a declarat doamna Claudia Păun, directorul agenţiei de turism Vacanţa de Vis, parteneră IMOINVEST SA.

Regulamentul de desfăsurare al campaniei „Apartament şi vacanţă de vis cu IMOINVEST SA” este publicat pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.ro) şi va fi disponibil (la cerere) în punctele de lucru IMOINVEST SA din ţară.