Noutati

20.07.2021
ANUNT - OFERTA DE VANZARE ACTIUNI IN CADRUL SOCIETATII IMOCREDIT IFN S.A.

IN ATENTIA ACTIONARILOR IMOCREDIT IFN SA

Va aducem la cunostinta decizia actionarului C.N de a vinde actiunile detinute la IMOCREDIT IFN SA.

Informatiile suplimentare..
[+] mai mult

02.06.2020
ANUNT - OFERTA DE VANZARE ACTIUNI IN CADRUL SOCIETATII IMOCREDIT IFN S.A.

IN ATENTIA ACTIONARILOR IMOCREDIT IFN SA

Va aducem la cunostinta decizia actionarului C.G, de a vinde actiunile, detinute la IMOCREDIT IFN SA, la un pret de..
[+] mai mult

06.02.2020 - COMUNICAT privind Protocoalele de colaborare încheiate între Agenția Națională de Administrare Fiscală și Instituțiile financiare nebancare

COMUNICAT privind Protocoalele de colaborare încheiate între Agenția Națională de Administrare Fiscală și Instituțiile financiare nebancare în baza Ordinului..
[+] mai mult

13.01.2016 - ANUNT privind plata cupon de dobanda nr. 2 aferent obligatiunilor emise de IMOCREDIT IFN S.A.

Imocredit IFN SA anunta plata cuponului de dobanda nr. 2 aferent obligatiunilor emise IMO22 conform Prospectului de emisiune aprobat prin Decizia Autoritatii de..
[+] mai mult

08.12.2015 - Imocredit IFN S.A. premiat la Gala Premiilor Pieței de Capital 2015

Evenimentul, organizat de catre Asociatia Brokerilor, reprezinta una dintre cele mai importante traditii ale pietei de capital romanesti, in care politicieni, alte personalitati, emitenti precum si..
[+] mai mult

13.07.2015- Cluj-Napoca - ANUNT - privind plata cupon de dobanda nr.1 aferent obligatiuni emise de IMOCREDIT

Imocredit IFN SA anunta plata cuponului de dobanda nr. 1 aferent obligatiunilor emise IMO22 conform Prospectului de emisiune aprobat prin Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara nr...
[+] mai mult

02.06.2015 - Imocredit IFN listeaza obligatiuni de 15 milioane lei la BVB

Bursa de valori Bucuresti - Comunicate de presa
[+] mai mult

Cluj - Napoca, 19.05.2015 - Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat eliberarea Certificatelor de Inregistrare a Valorilor Mobiliare pentru obligatiunile emise de catre Imocredit IFN S.A.

În şedinţa din data de 14.04.2015, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat eliberarea Certificatelor de Înregistrare a Valorilor Mobiliare..
[+] mai mult

Cluj - Napoca, 16.05.2015 - Imocredit IFN S.A isi concentreaza atentia exclusiv spre respectarea angajamentelor asumate fata de investitori

Finalizarea procesului de emitere de obligatiuni reprezintă pentru noi un prim succes, esenţial pentru noua etapa in care a intrat compania.

[+] mai mult

Cluj - Napoca, 05.05.2015 - Imocredit IFN SA a încheiat cu succes subscrierea emisiunii de obligaţiuni corporative în lei

Mulţumim investitorilor pentru încrederea acordată planurilor Imocredit IFN S.A.

Emisiunea de obligaţiuni a fost un succes, cu..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 20 aprilie 2015 - Adunarea Generală a Grupului Financiar IMOFINANCE

Întrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a Acţionarilor, a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 20 aprilie..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 14 aprilie 2014 - Adunarea Generală a Grupului Financiar IMOFINANCE

Întrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a Acţionarilor, a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 14 aprilie..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 09 septembrie 2013 – 10 ani de activitate pentru Grupul Financiar Imofinance

Înfiinţat în luna septembrie a anului 2003, Grupul Financiar IMOFINANCE şi-a demarat activitatea beneficiind de un capital consistent de 3.354.715 Eur, dar..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 26 aprilie 2013 - Adunarea Generala a Grupului Financiar IMOFINANCE

Întrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 26 aprilie 2013, în..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 30 ianuarie 2013 - La 10 ani de activitate, Imofinance pregăteşte proiecte ambiţioase

Anul 2013 reprezintă pentru Grupul Financiar IMOFINANCE un an aniversar şi totodată un an de bilanţ al celor 10 ani de activitate.

[+] mai mult

Cluj-Napoca, 31 octombrie 2012 - Training gratuit şi finanţare pentru antreprenorii clujeni din domeniul „e-business”

Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile (CPADDD), din cadrul Universităţii Tehnice Cluj Napoca, în parteneriat cu Grupul..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 02 august 2012 - Se dă startul campaniei ”Apartament şi vacanţă de vis cu IMOINVEST SA”

IMOINVEST SA, societate specializată în dezvoltări imobiliare, membră a Grupului Financiar IMOFINANCE, împreună cu agenţia sibiană de turism..
[+] mai mult

Grupul Financiar IMOFINANCE in parteneriat cu portalul de stiri online www.buzznews.ro lanseaza campania Credit si reclama dintr-un foc!

IMOCREDIT IFN SA desfasoara in perioada 23 iulie – 22 octombrie 2012 Campania “Credit si reclama dintr-un foc!” adresata micilor intreprinzatori care isi..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 27 aprilie 2012 - Adunarea Generala a Grupului Financiar IMOFINANCE

Întrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 27 aprilie 2012, în Cluj-Napoca. La Adunarea..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 01 Septembrie 2011 – IMOINVEST SA lanseaza campania “Student casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea campania intitulata “Student casa”, la ea putand sa participe toti studentii..
[+] mai mult

Cluj Napoca, 30 august 2011 - Finantari si marci inregistrate pentru IMM-urile ardelene

In perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2011 micii intreprinzatori care isi desfasoara activitatea in regiunea de nord-vest a Romaniei si care contracteaza credite de..
[+] mai mult

Cluj Napoca, 08 august 2011 – IMOINVEST SA lanseaza campania “Investeste acasa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Cluj Napoca si Sibiu campania intitulata..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 15 aprilie 2011 - Adunarea Generala a Grupului Financiar IMOFINANCE

Intrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 15 aprilie 2011, în..
[+] mai mult

Cluj Napoca, 17 noiembrie 2010 - IMOFINANCE SA pe locul 3 in Topul Naţional al Firmelor Private din România pentru anul 2009

La inceputul acestei luni, cu prilejul celei de a XVIII-a ediţii a Topului Naţional al Firmelor Private din România, organizat de Consiliul Naţional al..
[+] mai mult

Cluj Napoca, 26 octombrie 2010 – “PrIMO Casa”, o campanie mai atractiva decat “Prima Casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, in colaborare cu IMOCREDIT IFN SA, ambele membre ale Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Cluj..
[+] mai mult

Sibiu, 24 august 2010 – “PrIMO Casa”, o campanie mai atractiva decat “Prima Casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, in colaborare cu IMOCREDIT IFN SA, ambele membre ale Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Sibiu..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 22 iunie 2010 – Grupul Financiar IMOFINANCE si-a aliniat politicile de taxe si comisioane impunerilor Ordonantei de Urgenta nr. 50 / 2010

Urmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a OUG Nr. 50 din 2010, privind contractele de credit pentru consumatori, institutiile financiare nonbancare membre..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 16 aprilie 2010 - Adunarea Generala a Grupului Financiar IMOFINANCE

Intrunită în Sedinţa Ordinară, respectiv Extraordinară, Adunarea Generală a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc în data de 16 aprilie 2010, în..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 17 noiembrie 2009 - Servicii de comunicatii Romtelecom in apartamentele IMOINVEST

SC IMOINVEST SA, societate de dezvoltari imobiliare, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, impreuna cu operatorul de comunicatii Romtelecom, au finalizat luna..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 13 noiembrie 2009 - Adunarea Generală a Grupului Financiar IMOFINANCE

Intrunită în Sedinţa Extraordinară, Adunarea Generală a grupului de societăţi IMOFINANCE a avut loc in data de 13 noiembrie 2009, în Cluj-Napoca. La Adunarea..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 23 iulie 2009

La nici o luna de la lansarea campaniei Noi vindem “Prima Casa” , IMOINVEST SA poate marca cinci clienti inscrisi in program si doua concretizari sub forma de..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 1 iulie 2009 – IMOINVEST SA lanseaza campania Noi vindem “Prima casa”

Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea campania intitulata Noi vindem “Prima casa”, la..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 24 aprilie 2009 – Adunarea Generală a Grupului Financiar IMOFINANCE

Intrunita în Sedinta Ordinara, respectiv Extraordinara, Adunarea Generala a grupului de societati IMOFINANCE a avut loc in data de 24 aprilie 2009, în Cluj-Napoca. La..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 15 septembrie 2008 - 5 ani de servicii financiare integrate

Infiintat in luna septembrie a anului 2003, Grupul Financiar IMOFINANCE prezenta la momentul lansarii un plan de afaceri ambitios, bazat pe combinarea intr-un mod..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 25 august 2008 – IMOINVEST SA lanseaza campania promotionala “CASA+MASINA”

IMOINVEST SA, societatea de dezvoltari imobiliare membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea, in colaborare cu IMOLEASING IFN SA, campania..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 19 august 2008 – IMOINVEST SA lanseaza campania promotionala “Locuinte pentru prieteni”

IMOINVEST SA, societatea de dezvoltari imobiliare membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea campania intitulata “Locuinte pentru prieteni”,..
[+] mai mult

Sibiu, 18 octombrie 2007 – Dotari de pana in 4000 EUR, incluse in pretul apartamentelor IMOINVEST din Sibiu

Grupul Financiar Imofinance, prin societatile sale: IMOINVEST SA, IMOCREDIT IFN SA si IMOLEASING IFN SA, in parteneriat cu CENTRUL COMERCIAL AMBIENT din Sibiu,..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 11 septembrie 2007 - Grupul Financiar IMOFINANCE – 4 ani de activitate

Cluj-Napoca, 11 septembrie 2007 – luna septembrie inseamna pentru Grupul Financiar IMOFINANCE un moment aniversar.

Infiintat..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 13 august 2007 – IMOINVEST SA finalizeaza o investitie imobiliara de 12 milioane Euro in Sibiu

Cluj-Napoca, 13 august 2007 – IMOINVEST SA, societate de dezvoltari imobiliare, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE din Cluj-Napoca, finalizeaza luna aceasta o..
[+] mai mult

Cluj-Napoca, 24 iulie 2007 – MICROIMO IFN SA - noua societate membra a Grupului Financiar IMOFINANCE

Cluj-Napoca, 24 iulie 2007 – Grupul Financiar IMOFINANCE din Cluj-Napoca si-a intregit componenta cu o noua societate: MICROIMO IFN SA, specializata in creditarea..
[+] mai mult