Acces utilizatori

Infoline IMOCREDIT IFN SA
+4 0264 595 675
Vrei sa fii partener IMO?
Indici de referinta
IRCC1.67
ROBOR 3M1.49
ROBOR 6M1.63
EURIBOR 3M-0.547
EURIBOR 6M-0.519

SC Santimpex SRL Deva SC Santimpex SRL Deva este o societate comerciala ce activeaza de peste 18 ani in domeniul aparaturii medicale. In prezent desfasoara urmatoarele activitati: comercializare aparatura medicala si consumabile, reparatii aparatura medicala.

Grupul IMOFINANCE impreuna cu Santimpex ofera Pachetul MEDFINANCE, destinat medicilor si policlinicilor / spitalelor private, prin care acestea pot achizitiona aparatura si echipamente medicale profesioniste cu finantare in conditii preferentiale.

 

Impuls IT Cluj Napoca a fost creat din dorinta de a oferi servicii IT de calitate intr-un mediu de afaceri in plină crestere cum este cel din Romania. Experienta noastră ne-a făcut să intelegem necesitatea oricărei companii de a avea un sistem informatic functional si adaptat nevoilor sale. De aceea, politica noastră de servicii IT pune accent pe prevenirea incidentelor si optimizarea  echipamentelor existente.

Grupul IMOFINANCE impreuna cu  Impuls IT ofera Pachetul ITFINANCE, destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, prin care acestea pot achizitiona echipamente IT si sisteme de supraceghere cu finantare in conditii preferentiale.

 

SC Karon este specializata in sisteme de incalzire in pardoseala, degrivari si panouri radiante. Echipa isi desfasoara activitatile in Cluj Napoca si imprejurimi si promoveaza pe piata romaneasca produse si servicii de calitate, care sa ofere clientilor nostri confort, siguranta si preturi corecte.

Grupul IMOFINANCE impreuna cu SC Karon Cluj Napoca ofera Creditul Confort, destinat amenajarii si modernizarii de apartamente, case, vile, case de vacanta in conditii de finantare avantajoase.

 

Prin reteaua dezvoltata la nivel national, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, firma Numeris Com  Baia Mare vine in sprijinul cabinetelor medicale private, medicilor de familie, clinicilor private si unitatilor medicale de stat, oferind aparatura medicala de ultima generatie precum si  solutii complete de interconectare, baze de date pacienti si telemedicina.

Grupul IMOFINANCE impreuna cu  Numeris Com  ofera Pachetul MEDFINANCE, destinat medicilor si policlinicilor / spitalelor private, prin care acestea pot achizitiona aparatura si echipamente medicale profesioniste cu finantare in conditii preferentiale.