20.12.2007 // Despre Grupul Financiar IMOFINANCE - Newsletter IMOFINANCE

Stimate doamne, stimati domni,

 

In preajma sarbatorilor de iarna ne-am gandit sa stabilim o noua traditie, ceva mai calda, in aceasta lume, destul de “rece” a afacerilor. Ne-am gandit sa va transmitem un mesaj prin care sa va spunem ca este o placere sa colaboram cu dumneavoastra.

 

Ne onoreaza faptul ca va avem ca parteneri, clienti sau colaboratori, lucrul acesta ajungand sa fie pentru noi o carte de vizita in sine. De aceea, ne vom stradui si pe viitor sa fim atenti la nevoile dumneavoastra si sa facem totul pentru a veni in intampinarea lor.

 

O relatie de afaceri este probabil mult mai importanta decat realizam, pentru ca de profitabilitatea ei depinde, de multe ori, fundamentul pe care ne cladim vietile. Ne dorim ca anul care vine sa insemne un plus de energie pe care sa-l valorificam impreuna.

 

Mai mult un simbol decat un semn, urarea noastra reda expresia dorintei de a avea cu dumneavoastra o relatie bazata pe incredere, durabilitate si permanenta: Un Craciun fericit si un nou an plin de succese, alaturi de Grupul Financiar IMOFINANCE! Iosif Pop PresedinteDespre Grupul Financiar IMOFINANCE

 

» O noua viziune asupra serviciilor financiare

 

Infiintat in anul 2003, Grupul Financiar IMOFINANCE urmareste asocierea intr-un mod eficient a ofertelor de investitii imobiliare cu solutii de creditare / finantare atractive, in scopul satisfacerii depline a cerintelor manifestate de catre clienti.


Pornind de la aceasta filosofie de business, Grupul Financiar IMOFINANCE a adunat sub umbrela sa un numar de 5 societati lucrative (IMOFINANCE SRL - societate care coordoneaza strategic activitatile grupului; IMOCREDIT IFN SA - societate de creditare ipotecara; IMOINVEST SA - societate de dezvoltari imobiliare; MICROIMO IFN SA - societate de microcreditare; IMOLEASING IFN SA - societate de leasing), care prin ofertele pe care le promoveaza pe piata largesc si mai mult adresabilitatea produselor si serviciilor IMO. 


”Finalul de an constituie pentru noi un bun prilej de bilant”, a declarat domnul Iosif Pop, Presedinte al Grupului Financiar

IMOFINANCE. ”Trecerea in revista a rezultatelor obtinute in celde-al patrulea an de activitate (2007), ne indreptateste sa afirmam ca ele pot fi considerate ca fiind bune si incurajatoare pentru viitor. Activele totale ale grupului au crescut exponential, ajungand in momentul de fata sa depaseasca valoarea de 151 milioane RON”, a mai spus domnul Iosif Pop.

 

Cu un nivel de capitalizare insemnat (72.890.419 RON subscris si varsat la finele anului 2006), Grupul Financiar IMOFINANCE a reusit sa aiba pe parcursul anului 2007 o dinamica remarcabila.

 

In acest an au devenit active doua noi societati membre: MICROIMO IFN SA si IMOLEASING IFN SA, oferta lor venind sa intregeasca pachetul de produse si servicii financiare cu care grupul isi intampina clientii.

 

In anul 2007 societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupul Financiar IMOFINANCE, a finalizat doua proiecte de anvergura in municipiile Cluj-Napoca si Sibiu, proiecte ce insumeaza peste 300 de apartamente de o deosebita calitate si generozitate a spatiilor. Tot in acest an, societatea IMOINVEST a initiat o serie intreaga de proiecte noi, care prin anvergura si complexitate au sanse mari sa devina in scurt timp proiecte imobiliare de referinta pentru portofoliul IMOINVEST SA (Centrul European de Business (EBC) - imobil cu functiuni mixte: spatii comerciale & birouri, de pe strada Constanta, Ansamblul Rezidential ”La Castel” din Gilau, Ansamblul Rezidential ”IMOCONFORT” – Floresti, Parcul Industrial IMOPARC – Floresti, etc).

 

Realizarile pe plan financiar includ cresteri consistente la capitolul veniturile totale, care depaseau -dupa primele 9 luni ale anului 2007- valoarea de 11,6 milioane RON, fiind de peste 4 ori mai mari decat in anul 2006.

 

In cadrul portofoliului de produse al grupului, creditele ipotecare si investitiile imobiliare au detinut si in anul 2007 ponderea cea mai mare, reprezentand aproximativ 98,6% din totalul produselor vandute la nivel de grup, in crestere cu peste 65% fata de realizarile din anul 2006.

 

Reteaua teritoriala a Grupului Financiar IMOFINANCE include la finele anului in curs puncte de lucru in centre urbane importante din Romania (Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Targu-Mures si Baia Mare), numarul de unitati teritoriale si personalul angajat crescand cu 200% fata de anul 2006.

 

Obiectivele Grupului Financiar IMOFINANCE pentru anul 2008 se axeaza pe doua coordonate principale: - cresterea exponentiala a numarul de clienti, in special in zona persoanelor fizice , a companiilor mici si mijlocii, prin promovarea intensa a ofertei de credite ipotecare, leasing imobiliar, microcredite, completata cu imobile ”la cheie” si facilitati complementare de finantare dar si dezvoltarea sistemelor informatice si de back office, la nivelul intregului grup, ca premisa esentiala a dezvoltarilor viitoare.Oportunitati de investitii

 

» Un nou proiect rezidential dezvoltat de IMOINVEST SA

 

Membra a Grupului Financiar IMOFINANCE din Cluj-Napoca, IMOINVEST SA este o societate specializata in dezvoltari imobiliare. IMOINVEST se implica in investitii imobiliare ca: investitor direct, partener in investitii sau consultant.

 

Infiintata in anul 2003, IMOINVEST SA a reusit in scurt timp sa se afirme ca o companie serioasa de investitii imobiliare. Cartea sa de vizita o reprezinta seria de proiecte imobiliare de succes ce au fost dezvoltate la nivelul municipiilor Cluj-Napoca si Sibiu, pe agenda societatii figurand multe alte

centre urbane importante din tara.


In arealul municipiului Cluj-Napoca, IMOINVEST SA detine in momentul de fata un numar de patru proiecte imobiliare, aflate in diferite stadii de dezvoltare.

Initiat in toamna anului 2007, cu finalizare in mai 2008, Ansamblul Rezidential IMO CONFORT dezvoltat in comuna Floresti, in imediata apropiere a Muzeului Apei, la cateva minute de centrul orasului, reprezinta un bun exemplu pentru modul in care IMOINVEST SA intelege sa raspunda cerintelor pietei imobiliare clujene.

”Zonele limitrofe municipiului Cluj-Napoca au un potential de dezvoltare considerabil. In ceea ce priveste domeniul imobiliar, acest potential poate fi fructificat numai prin proiecte de o calitate deosebita. Credem ca proiectul IMO CONFORT, dezvoltat de societatea IMOINVEST SA, prezinta garantii suficiente in acest sens, reprezentand o solutie demna de luat in calcul pentru toate persoanele active care doresc sa poata gasi acasa liniste si aer curat, in conditii de confort maxim” a declarat doamna Mona Tobias, Director General IMOINVEST SA.

Ansamblul Rezidential IMO CONFORT va fi compus din 3 imobile (D+P+2E+M) cu cate 6 apartamente fiecare, distribuite in regim de 2 apartamente / nivel. Apartamentele vor avea 3 si 5 camere, cu suprafete utile generoase, cuprinse intre 86 mp si 127 mp. Dotarile apartamentelor vor include: usi metalice, tamplarii termopan, centrale termice individuale, radiatoare moderne, sisteme electrice complete, instalatii de gaz, etc. Nu vor fi neglijate nici spatiile comune, care vor fi dotate cu gresie antiderapanta pe casa scarii, sisteme de interfonie, sisteme moderne de iluminat, etc. Calitatea lucrarilor va fi una deosebita, garantia de buna executie oferita de catre dezvoltator fiind de 36 luni.

Complexul va dispune de spatii verzi si gradini in cota indiviza de teren, locuri de parcare interioare si exterioare.

Ansamblul Rezidential IMO CONFORT se remarca si prin adresabilitatea deosebita ce i-o confera multiplele solutii de achizitionare pe care grupul financiar IMOFINANCE le pune la dispozitia clientilor interesati. Vorbim aici de preturi si modalitati de plata flexibile, cu finantare in sistem de leasing imobiliar (prin IMOLEASING IFN SA) sau credit ipotecar (prin IMOCREDIT IFN SA), oferte la pachet locuinta+finantare structurata pe posibilitatile clientului, care economiseste astfel timp, bani si energie.

Detalii suplimentare despre ofertele IMOINVEST SA si ale Grupului Financiar IMOFINANCE pot fi gasite pe site-ul www.imogrup.ro

 Pilula pentru descretirea fruntilor

 

» Mos Craciun

 

Ramas in criza de fonduri pentru cadouri, Mos Craciun merge la o banca sa contracteze un credit, oferind gaj chiar sania sa cu reni. Incantat de frumusetea debordanta a operatoarei bancare ce analiza dosarul sau, acesta ii marturiseste: - Am ales aceasta banca, numai datorita frumusetii dumneavoastra! Deloc impresionata de complimentul clientului si fara macar a ridica privirea din dosarul de credit, operatoarea raspunde: - Nu veti reusi sa ma pacaliti! Sunt sigura ca aveti cate o iubita in fiecare banca!