Misiune IMOFINANCE

Dorinta de a contribui la cresterea bunastarii sociale, dezvoltarea initiativei si spiritului antreprenorial, educarea beneficiarilor în domeniul finantarii si al afacerilor, extinderea programelor  de dezvoltare comunitara, crearea de locuri de munca, sta la baza intregii activitati a Grupului Financiar IMOFINANCE.

 

Formula prin care Grupul Financiar IMOFINANCE intelege sa faca acest lucru o constituie asocierea intr-un mod eficient a ofertelor de investitii imobiliare cu solutii de creditare / finantare atractive, in scopul satisfacerii depline a cerintelor manifestate de catre clienti.


Serviciile integrate pe care Grupul Financiar IMOFINANCE  le ofera clientilor sai, prin intermediul societatilor membre, poarta amprenta spiritului inovator si a profesionalismului ce caracterizeaza intreaga echipa IMO, urmarind generarea de confort clientilor si satisfactie maxima actionarilor grupului.

 

Toate aceste valori  recomanda Grupul Financiar IMOFINANCE pentru a deveni, in scurt timp, o institutie cu acoperire nationala si cu orientare directa catre succes!

 
Asa sa ne ajute Dumnezeu!